Home Referenties Info Oplossingen Service Nieuws Contact
NL  FR  UK
Home

Info

Wij hadden gedurende 20 jaar een bedrijf in België, GUAN Electronics BVBA, gespecialiseerd in computers, netwerken, software & hardware. In die periode hebben we 10-duizenden computers zelf gebouwd en vele netwerken geïnstalleerd.

Guy is ingenieur elektronica en is ook gespecialiseerd in professionele geluidsinstallaties, opname- en mobiele studio’s, straalverbindingen, voip, (fm) zendinstallaties, pa...

Na 20 jaar stress hebben wij besloten het bedrijf in België te verkopen om ons te nestelen in het hartje van de Bourgogne, meer bepaald aan de rand van het prachtige Lac de Panneciere, midden in het natuurgebied de Morvan.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na enkele maanden hebben we GUAN Electronique opgericht met als maatschappelijke zetel La Beloire in Chaumard.

Meer dan 25 jaar ervaring en knowhow gebruiken we hier voor ons entreprise in de Nièvre, maar wel op een veel lager pitje dan in België, hier leggen we immers de nadruk op “leven”, service en de natuur, terwijl de klant onze prioriteit blijft. Een uitdagende combinatie!