Home Referenties Info Oplossingen Service Nieuws Contact
NL  FR  UK
Home
Uitbreiden van uw draadloos (wifi) netwerk
Het uitbreiden van uw draadloos netwerk is een van de meest gestelde vragen hier in de Morvan. Velen beschikken immers over grote granges, gites, grote terreinen (waar kampeerwagens of tenten ook wel wifi wensen). Internet is gegroeid naar een noodzakelijke service die hotels, gites, campings e.d. moeten aanbieden. Het is een toegevoegde waarde waar uw klanten zeker op letten. Het ter beschikking stellen van een (goede) wifi verbinding garandeert een optimale bezetting van uw accomodatie! Onze klanten stellen vast dat er soms zelf een verdubbeling in verhuur ontstaat, enkel en alleen door die service! En - als u het door de juiste IT partner laat uitvoeren - is die (overigens kleine) investering zonder twijfel een gouden zaak voor uw omzet, die zich meestal al tijdens het eerste seizoen terugbetaald.
Het uitbreiden van een draadloos netwerk, of het nu over één gite gaat, een hotel met 30 kamers of een kampeerterrein van 2 Ha, blijft een zaak voor specialisten. De situatie moet goed op voorhand bestudeerd worden! Naargelang de omstandigheden zijn er diverse mogelijke oplossingen. Er moet immers gezorgd worden voor een goede en betrouwbare ontvangst (dekking) in de hele gewenste zone en de beveiliging (virussen of inbraak in uw netwerk) moet optimaal zijn.
Op uw eenvoudige vraag maken wij gratis en vrijblijvend een studie gevolgd door een situatieschets en een offerte. Op basis van onze studie garanderen wij een goed resultaat en de beste prijs/kwaliteit's verhouding. Indien u besluit ons voorstel te laten uitvoeren dan kan dit binnen een zeer korte tijdspanne aangezien wij meestal alles op voorraad hebben. Last but not least, als het resultaat niet gehaald wordt, dan nemen wij daar onze volle verantwoordelijkheid voor, nemen we alles terug en u betaald niets. Van een waterdichte garantie en service gesproken!